El documental ‘How to change de world’ servirà per presentar el Terris, un projecte centrat en el lideratge

El proper dijous 11 d’abril, es farà l’acte de presentació del Terris (territori i innovació social) que impulsa Creacció. Es tracta d’un espai de debat entorn de la realitat del territori pensat per impulsar nous lideratges. El format escollit és el de cinefòrum, moderat per Alfred Vernis, professor d’ESADE. Es projectarà la pel·lícula ‘How to change de world’, que narra com va néixer l’organització ecologista Greenpeace.

A partir d’imatges d’arxiu inèdites,  el director Jerry Rothwell crea un relat trepidant.”How to Change the World” no és només un documental sobre el naixement del moviment ecologista seguit per més de tres milions de persones, sinó també una lliçó sobre la complexitat de liderar una organització. Partint del documental, s’obrirà un debat a l’entorn del lideratge, en el qual hi participaran Mercè Generó, d’Osonament i Sergi Solà, del Grup de Defensa del Ter.

Després del cinefòrum, tot prenent una cervesa, s’explicaran els detalls del Terris. El 2018 se’n va fer una edició experimental amb bons resultats i una valoració positiva per part dels participants. Aquest any, es desdoblarà en un format en què els integrants tornaran a ser adults i la novetat serà una edició centrada en els joves. L’acte de presentació començarà a les 7 de la tarda i es farà al VIT de Vic. L’aforament és limitat.

Us podeu inscriure aquí

5 d'abril de 2019