El Consell d’Administració de Creacció es renova després de les eleccions municipals

Vic, 14 de setembre de 2015- Aquest migdia ha tingut lloc la primera reunió del Consell d’Administració de Creacció després de les eleccions municipals a la seva seu de la Casa Convalescència de Vic. En aquesta reunió s’ha fet el relleu d’alguns dels càrrecs electes que configuren el Consell d’Administració: l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, ha rellevat Pere Prat; el vicepresident 3r de l’Àrea de Promoció econòmica i desenvolupament territorial del Consell Comarcal d’Osona, Josep M. Freixanet, ha substituït Miquel Arisa; el 1r tinent d’alcalde i regidor de Serveis Territorials i Esports de l’Ajuntament de Manlleu, Enric Vilaregut, Josep Maria Anglada; i el representant de Vic Per a Tots, Arnau Martí, Xavier Tornafoch. A aquests faltarà afegir-hi un altre regidor de l’Ajuntament de Vic, encara per determinar, que substituirà Jacint Raurell. Pel que fa els membres convidats, el conseller delegat de Promoció Econòmica del Consell Comarcal d’Osona, Roger Corominas, ha substituït Milagros Martínez.

A la reunió d’avui el president i el conseller delegat han informat de la situació de l’Agència, la directora executiva ha presentat l’informe sobre l’estat d’execució dels projectes, i s’ha informat dels convenis signats. També s’ha agraït la dedicació al projecte dels càrrecs sortints.

El Consell d’Administració és un òrgan d’administració, gestió i representació permanent de la societat que integra els quatre socis, a més de la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç i el Consell Empresarial d’Osona. Està format pel president, el conseller delegat i el secretari de Creacció, la presidenta del Consell Empresarial d’Osona, un representant de la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona, el rector de la UVic-UCC, l’alcalde i un regidor de l’Ajuntament de Manlleu, el president, un vicepresident i el conseller delegat de Promoció Econòmica del Consell Comarcal d’Osona, dos representants del grup de l’oposició de l’Ajuntament de Vic, els membres del Consell de Direcció de Creacció, un representant de CCOO i un d’UGT.

L’Ajuntament de Vic, el de Manlleu, el Consell Comarcal d’Osona i la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) van constituir, el 20 de gener de l’any 2014, Creacció com a entitat jurídica amb personalitat pròpia amb l’objectiu de treballar per al progrés global d’Osona i les comarques properes. L’Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement, que ha accelerat projectes globals de promoció econòmica i de millora de l’ocupabilitat a Osona, ha aconseguit, en poc més d’un any, convertir-se en la dinamitzadora comarcal dels projectes socioeconòmics que s’hi desenvolupen.

15 de setembre de 2015