Curs de capacitació 5G per a empreses

El curs de capacitació sobre 5G per a empreses es concep com a una formació dirigida a empreses que vulguin esdevenir part de l’ecosistema 5G a Catalunya. A través de 3 blocs formatius, es dotarà els assistents de coneixements sobre la 5G, tant pel que fa a un aspecte tecnològic com al relacionat amb els nous models de negoci i les verticals d’ús que apareixeran gràcies a la seva implantació.

Impartiran la formació professionals involucrats en el desenvolupament de la nova xarxa de cinquena generació al nostre país, aportant-hi informació adaptada i actualitzada a la realitat actual del desplegament i l’estratègia d’implantació de la 5G a Catalunya.

Per tant, es tracta d’una formació de primer nivell que contribuirà i facilitarà la presa de decisions futures a les empreses tecnològiques.

Organitzat pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, la Fundació i2CAT i la iniciativa 5G Barcelona, el programa conté tots els ingredients per a esdevenir un referent formatiu per a empreses tecnològiques del país.

PROGRAMA DEL CURS
Bloc 1: Aproximació tecnològica a la 5G (2 h)
Bloc 2: Verticals, casos d’ús i impacte de la 5G (1,5 h)
Bloc 3: Casos d’èxit i Estratègia 5G de Catalunya (2h)

Més informació i inscripcions aquí

6 d'octubre de 2021