Creacció signa un conveni de col·laboració amb Banc Sabadell amb un paquet de mesures per impulsar l’emprenedoria osonenca

Aquest conveni facilitarà la posada en marxa de projectes innovadors i l’accés a finançament bancari amb condicions preferents i exclusives als projectes assessorats per Creacció amb un informe favorable

Creacció, l’Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement d’Osona, ha signat un conveni de col·laboració amb Banc Sabadell, amb un paquet de mesures per facilitar a l’emprenedoria l’accés al finançament bancari, en condicions preferents i exclusives. El conveni també estableix línies d’acció conjuntes amb l’entitat financera, a  través del seu programa BStartup, per facilitar la posada en marxa de projectes innovadors.

El conveni, signat pel conseller delegat de Creacció, Jordi Baiget, i el director regional de Vallès Oriental – Osona del Banc Sabadell, Sr. Benito Reales, té un any de durada i és prorrogable.

El document estableix que les persones emprenedores que hagin estat assessorades per Creacció i disposin d’un informe favorable per part del seu equip tècnic, podran accedir al “Préstec Inici per a emprenedors”, entre altres productes financers de l’entitat, amb condicions avantatjoses. El finançament podrà arribar al 100% del projecte, a un termini màxim de 3 a 5 anys, amb possibilitat d’un any de carència, interès fix i exempt de comissió d’estudi.

Mesures especials per a empreses emergents, innovadores i de base tecnològica

El conveni estableix un paquet de mesures per a les empreses emergents, innovadores i de base tecnològica. Les mesures s’emmarquen en el programa que Creacció ha activat per donar suport a aquest tipus de projectes en la seva fase inicial. Així, i a través del programa BStartup, aquesta tipologia de projectes podran disposar d’una xarxa d’oficines especialitzades en startups, amb una anàlisi de riscos que té en compte les singularitats d’aquestes empreses. Els seus equips també podran assistir a sessions formatives específiques sobre temes de finançament i sobre la gestió de pagaments en entorns virtuals.

6 d'octubre de 2022