Creacció repassarà les megatendències més recents en la sessió “Una mirada al futur”

Les megatendències són canvis a llarg termini que tenen un gran impacte sobre els governs, les economies, les empreses i les persones, i que afecten el món, tant de manera global com a petita escala (nacional, regional i local). Amb l’objectiu de conèixer quines són aquestes tendències, i fer-ne una lectura en clau comarcal, Creacció ha organitzat la sessió “Una mirada al futur” el proper 20 de desembre. L’activitat servirà per visualitzar nous riscos i oportunitats, i per inspirar transformacions a les empreses i a les realitats professionals i personals dels assistents.

La sessió comptarà amb la intervenció de Montserrat Palet, fundadora d’EMPULS Strategy and Action i consultora experta en estratègia i competitivitat empresarial, i de Xavier Ferràs, degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

“Una mirada al futur” tindrà lloc de 17:30h a 19:00h al VIT (plànol), i acabarà amb un refrigeri informal per compartir impressions. Cal confirmar assistència fent clic aquí.

9 de desembre de 2016