Creacció renova la presidència, la Junta General i el Consell d’Administració

Bet Piella és la nova presidenta de l’Agència i representant dels socis juntament amb Josep Casassas i Arnau Rovira. Tots tres també entren al Consell d’Administració, amb Arnau Basco, Débora Villena i Gemma Vivet.

Creacció ha renovat la presidència, la Junta General i el Consell d’Administració, en aquest últim cas de manera parcial, amb els nous membres escollits a les passades eleccions municipals del mes de maig. El relleu s’ha fet efectiu en les sessions de la Junta General i el Consell d’Administració, ja amb els nous regidors, que es van celebrar una rere l’altre aquest dimecres, 27 de setembre.

La nova presidenta de Creacció és Bet Piella, responsable de l’Àrea d’Estratègia Econòmica, Desenvolupament Territorial i Projecció de la Ciutat de l’Ajuntament de Vic. Substitueix en el càrrec Josep Arimany.

Pel que fa a la Junta General, l’òrgan social de representació socis de Creacció, s’han renovat els tres representants dels tres socis, que són: la mateixa Bet Piella, per l’Ajuntament de Vic; Arnau Rovira, alcalde de l’Ajuntament de Manlleu; i Josep Casassas, conseller delegat de Promoció Econòmica, Projectes Europeus i Creacció del Consell Comarcal d’Osona.

I per últim, també hi ha hagut canvis al Consell d’Administració, que és l’òrgan d’administració, gestió i representació permanent de la societat i que està format per 12 consellers. D’aquests 12, se n’han renovat sis: els tres nous representants dels socis (Piella, Rovira i Casassas); Arnau Basco, segon representant del Consell Comarcal d’Osona; Débora Villena, regidora de l’Ajuntament de Vic; i Gemma Vivet, presidenta del Consell Empresarial d’Osona (CEDO). 

Pel que fa a la resta de consellers del Consell d’Administració, en principi, es mantenen els mateixos de la passada legislatura: Jordi Baiget (UVic-UCC), David Bosch (Ajuntament de Manlleu), Josep Lluís Garcia (Ajuntament de Vic), Maria Luisa Moyano (UGT), María Estívaliz Pous (CCOO) i Jordi Vidal (Cambra de Comerç). En aquest grup, encara hi podria haver un canvi d’última hora, ja que Josep Lluís Garcia ha deixat el càrrec de regidor al consistori vigatà per motius personals. 

28 de setembre de 2023