Creacció obre una nova convocatòria del programa “Empresa i Formació, creant els llaços del futur” dirigit a escoles i a instituts d’Osona

Un taller sobre “el poder de les emocions” per a ESO i Batxillerat, i una sessió sobre “l’Observatori Socioeconòmic d’Osona a l’aula” dirigida al professorat són les novetats d’enguany

Fins el 31 d’octubre es pot fer la sol·licitud dels tallers per al curs 2015-2016

S’obre una nova convocatòria del programa “Empresa i formació, creant els llaços del futur”, un projecte impulsat per Creacció a través de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i del Consell Empresarial d’Osona (CEDO). La convocatòria va dirigida a totes les escoles i instituts d’Osona amb la finalitat de planificar una oferta formativa gratuïta de tallers relacionats amb el desenvolupament dels alumnes en competències emprenedores. Hi ha temps fins el 31 d’octubre per sol·licitar els tallers que van d’octubre de 2015 al maig de 2016.

Conèixer l’entorn empresarial de la comarca, estimular idees noves amb valor i il·lusió, i la interacció amb empresaris són els objectius principals del projecte amb la vocació d’acabar sent una plataforma per agrupar diferents programes d’emprenedoria. Les activitats d’aquest curs 2015-2016, destinades a alumnes a partir de 5è de primària fins a 2n de Batxillerat i Cicles Formatius i també a professorat, s’han organitzat en una única convocatòria que incorpora 2 tallers nous. És el cas d’ “El poder de les emocions, què en faig de tot plegat?” adreçat a alumnes de 3r i 4t d’ESO i Batxillerat, i de la sessió “l’Observatori Socioeconòmic d’Osona a l’aula” dirigida al professorat. En les convocatòries fetes fins al moment ja hi ha participat més de 2000 alumnes.

La proposta de tallers que es poden sol·licitar són:

Nivell Destinatari Activitats
II Nivell 2n, 3r i 4t. ESO Tallers:

 • T’agrades? El poder de la teva autoestima
 • Coneix el teu entorn empresarial
 • Creativitat i innovació per resoldre reptes
 • El poder de les emocions, què en faig de tot plegat? (3r i 4t ESO)
 • El punt de partida: Coneixe’m bé (coaching) (3r i 4t d’ESO)
III Nivell Batxillerat i Cicles Formatius Tallers:

  • El poder de les emocions, què en faig de tot plegat? (Batxillerat)
  • Construeix el model de negoci amb el mètode CANVAS
  • El punt de partida: Coneixe’m bé (coaching)
  • Presentacions eficaces: Elevator Pitch

Coordinació del Programa Escola Empresa FEMCAT

IV Nivell Professorat Tallers:

  • L’Observatori Socioeconòmic d’Osona a l’aula

Les persones i escoles interessades en les activitats proposades cal que es posin en contacte amb Creacció enviant un email a info.creaccio@uvic.cat. Els diferents tallers es poden fer al mateix centre escolar o a la Casa Convalescència de Vic, seu de Creacció.A banda de Creacció, el CEDO i la UVic-UCC, fan possible el programa el Consell Comarcal d’Osona, els Ajuntaments de Vic i Manlleu, FEMCAT, la Fundació Puig-Porret i altres col·laboradors.

8 d'octubre de 2015