Creacció obre nova convocatòria del programa “Empresa i Formació, creant els llaços del futur” dirigit a escoles i a instituts d’Osona

S’obre una nova convocatòria del programa “Empresa i formació creant els llaços del futur“, un projecte impulsat per Creacció a través de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i del Consell Empresarial d’Osona (CEDO). La convocatòria va dirigida a totes les escoles i instituts d’Osona amb la finalitat de planificar una oferta formativa gratuïta de tallers relacionats amb el desenvolupament dels alumnes en competències emprenedores. Hi ha temps fins el 30 de novembre per a sol·licitar tallers que tinguin lloc d’octubre 2014 a febrer 2015.

Conèixer l’entorn empresarial de la comarca, estimular idees noves amb valor i il·lusió, i la interacció amb empresaris són els objectius principals del projecte amb la vocació d’acabar sent una plataforma per agrupar diferents programes d’emprenedoria. Les activitats d’aquest curs 2014/2015, destinades a alumnes a partir de 5è de primària fins a 2n de Batxillerat i Cicles Formatius, s’organitzaran en dues convocatòries. La primera convocatòria, oberta fins el 30 de novembre, inclou la sol·licitud de tallers d’octubre fins a febrer. I la segona inclou la sol·licitud de tallers de març fins a maig (aquesta convocatòria es remetrà posteriorment).

A banda de Creacció, el CEDO i la UVic-UCC, fan possible el programa el Consell Comarcal d’Osona, els Ajuntaments de Vic i Manlleu, FEMCAT, la Fundació Puig-Porret i diversos col·laboradors, com l’Eduard Jiménez.

Les persones i escoles interessades en les activitats proposades cal que es posin en contacte amb la responsable del Servei d’Emprenedoria de la UVic-UCC, Elisenda Tarrats, (elisenda.tarrats@uvic.cat). Els diferents tallers es poden fer al mateix centre escolar o a Casa Convalescència, seu de Creacció.

Més informació del tallers que es poden sol.licitar aquí

10 de novembre de 2014