Creacció obre la tercera convocatòria del programa “Empresa i Formació, creant els llaços del futur” dirigit a escoles i a instituts d’Osona

Fins el 28 de febrer es pot fer la sol·licitud dels tallers que van de març a maig 2015

S’obre la tercera convocatòria del programa “Empresa i formació, creant els llaços del futur”, un projecte impulsat per Creacció a través de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i del Consell Empresarial d’Osona (CEDO). La convocatòria va dirigida a totes les escoles i instituts d’Osona amb la finalitat de planificar una oferta formativa gratuïta de tallers relacionats amb el desenvolupament dels alumnes en competències emprenedores. Hi ha temps fins el 28 de febrer per sol·licitar tallers que tinguin lloc els mesos de març a maig d’aquest any.

Conèixer l’entorn empresarial de la comarca, estimular idees noves amb valor i il·lusió, i la interacció amb empresaris són els objectius principals del projecte amb la vocació d’acabar sent una plataforma per agrupar diferents programes d’emprenedoria. Les activitats d’aquest curs 2014/2015, destinades a alumnes a partir de 5è de primària fins a 2n de Batxillerat i Cicles Formatius, s’han organitzat en dues convocatòries. La segona convocatòria, oberta fins el 30 de novembre de l’any passat, va incloure la sol·licitud de tallers fins el mes de febrer de 2015. De moment, en les dues convocatòries ja hi han participat quasi 2000 alumnes.

La proposta de tallers que es poden sol·licitar són:

II Nivell – 2n, 3r, 4t ESO

· Tallers:
> T’agrades? El poder de la teva autoestima.
> Coneix el teu entorn empresarial.
> Creativitat i innovació per resoldre reptes.

III Nivell – Batxillerat i Cicles Formatius

· Tallers:

> Construeix el model de negoci amb el mètode CANVAS.
> El punt de partida: Coneixe’m bé (coaching).
> Presentacions eficaces: Elevator Pitch.

· Coordinació del Programa Escola Empresa FEMCAT

Les persones i escoles interessades en les activitats proposades cal que es posin en contacte amb la responsable del Servei d’Emprenedoria de la UVic-UCC, Elisenda Tarrats (elisenda.tarrats@uvic.cat). Els diferents tallers es poden fer al mateix centre escolar o a Casa Convalescència, seu de Creacció.

A banda de Creacció, el CEDO i la UVic-UCC, fan possible el programa el Consell Comarcal d’Osona, els Ajuntaments de Vic i Manlleu, FEMCAT, la Fundació Puig-Porret, i diversos col·laboradors, com l’Eduard Jiménez.

5 de febrer de 2015