Creacció, membre de la Startup Europe Regions Network (SERN)

L’agència s’ha integrat al grup de treball de dones emprenedores

Creacció ha entrat a formar part de la Xarxa de regions europees de Startups. La SERN té per objectiu reforçar els vincles entre els agents que construeixen i amplien els ecosistemes de startups a nivell regional a Europa.
La xarxa, que agrupa diversos tipus d’organitzacions que promouen startups i emprenedoria a Europa, treballa en diversos grups de treball. En aquest sentit, Creacció s’ha incorporat al grup de treball de dones emprenedores.

La participació a la SERN permetrà també promoure les activitats de Creacció a Brussel·les, buscar finançament, aconseguir informació de primera mà sobre les polítiques i convocatòries europees, així com també tenir suport en la cerca de socis estratègics i la redacció de projectes europeus.
La participació a la xarxa està finançada pel recurs d’accions de caràcter europeu i internacional de la Diputació de Barcelona.

 

A la imatge, una de les sessions de treball del grup de dones emprenedores, en què hi va prendre part la Directora Executiva de Creacció, Núria Macià.

17 de gener de 2022

Compartir notícia