Creacció, membre de la Startup Europe Regions Network (SERN)

L’agència s’ha integrat al grup de treball de dones emprenedores

Creacció ha entrat a formar part de la Xarxa de regions europees de Startups. La SERN té per objectiu reforçar els vincles entre els agents que construeixen i amplien els ecosistemes de startups a nivell regional a Europa.
La xarxa, que agrupa diversos tipus d’organitzacions que promouen startups i emprenedoria a Europa, treballa en diversos grups de treball. En aquest sentit, Creacció s’ha incorporat al grup de treball de dones emprenedores.

La participació a la SERN permetrà també promoure les activitats de Creacció a Brussel·les, buscar finançament, aconseguir informació de primera mà sobre les polítiques i convocatòries europees, així com també tenir suport en la cerca de socis estratègics i la redacció de projectes europeus.
La participació a la xarxa està finançada pel recurs d’accions de caràcter europeu i internacional de la Diputació de Barcelona.

 

A la imatge, una de les sessions de treball del grup de dones emprenedores, en què hi va prendre part la Directora Executiva de Creacció, Núria Macià.

17 de gener de 2022