Creacció i el Consell Comarcal organitzen una formació per a empreses i emprenedors agroalimentaris d’Osona

Creacció i el Consell Comarcal dins el projecte “Fet a Osona” de Xarxa de Productes de la Terra, subvencionat per la Diputació de Barcelona organitza, el proper dijous 23 de novembre al matí, una formació pensada especialment per a les empreses i emprenedors del sector agroalimentari de la comarca d’Osona. La formació es dividirà en dues sessions, una dirigida a les empreses i una altra als emprenedors.

Gemma Martín de Retail SCG, agència de consultors situada a Barcelona especialitzada en l’estratègia i gestió del punt de venda i experta en assessorament de PIMES, serà la responsable de les sessions, que se centraran principalment a reflexionar sobre el comportament dels clients d’avui en dia.

Aquesta formació vol valorar quines són les tendències de futur del sector agroalimentari i respondre preguntes com si cal adaptar-se al que busca el comprador, buscar com mantenir una relació amb els clients continuada en el temps, reflexionar sobre el poder del boca-orella o si els productes que oferim encaixen amb el que vol el mercat i així identificar noves oportunitats de negoci. L’objectiu és compartir experiències i inquietuds, conèixer diferents punts de vista, resoldre dubtes i prendre el pols al sector treballant amb dos casos pràctics.

La sessió per a empreses es farà de 9 a 11h i tot seguit, d’11.30 a 13.30h es farà la sessió per a emprenedors, ubicades totes dues a l’EspaiCrea situat a la Casa de Convalescència de Vic (carrer Dr. Junyent 1).

15 de novembre de 2017