Creacció celebra els 10 anys a l’Àgòra d’Opinió

L’acte es farà el 22 de març al Museu del Ter de Manlleu i comptarà amb la conferència “Osona: reptes i il·lusions”, a càrrec de Carles Crosas, i un debat posterior amb alguns dels impulsors de l’Agència.

El 20 de gener de 2014, ara fa 10 anys, va néixer Creacció, l’Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement. Una efemèride important per al territori liderada per Ajuntament de Vic, l’Ajuntament de Manlleu, el Consell Comarcal i la Universitat de Vic.

L’entitat s’ha focalitzat des de l’inici en tres àmbits clars: en les persones, per millorar-ne l’ocupabilitat i la qualitat de vida; en les empreses, per augmentar la seva competitivitat; i en el territori, per contribuir al desenvolupament econòmic i social, sostenible i ambiental.

Ara, volem celebrar aquests deu anys d’història amb tota la gent que ens han acompanyat en aquest viatge, i que esperem que ens segueixi acompanyant. Per això, hem organitzat l’acte “10 anys fent camí, Creacció” en el marc de l’Àgora d’Opinió, que comptarà amb la conferència “Osona: reptes i il·lusions”, a càrrec de Carles Crosas, doctor en Urbanisme, i amb un debat posterior en el que hi participaran alguns dels impulsors de Creacció ara fa 10 anys.

L’acte tindrà lloc el divendres 22 de març al Museu del Ter de Manlleu, a les 12 del migdia. Hi esteu tots convidats, només heu de confirmar la vostra presència en aquest enllaç

Àgora d’Opinió és un fòrum de debat que agrupa els mons de l’emprenedoria i l’empresa, la universitat i l’administració. L’eix central és la conferència d’un ponent destacat de l’àmbit empresarial, social, cultural o científic, que dona peu a un col·loqui obert per compartir i contrastar opinions.

Programa

  • 12:00 h. Benvinguda a càrrec d’Arnau Rovira, alcalde de Manlleu.
  • 12:10 h. Presentació del ponent a càrrec de Josep Casassas, conseller comarcal d’Osona.
  • 12:20 h. Ponència a càrrec de Carles Crosas.
  • 12:45 h. Taula rodona moderada per Núria Macià, directora de Creacció, amb la participació de Josep Arimany, Joan Roca, Pere Prat i Joan Turró.
  • 13:05 h. Debat obert al públic.
  • 13:25 h. Cloenda a càrrec de Bet Piella, regidora de l’Ajuntament de Vic i presidenta de Creacció.

Carles Crosas

Arquitecte, doctor en Urbanisme i professor agregat al Departament d’Urbanisme, Territori i Paisatge-DUTP de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona-ETSAB-UPC. Crosas és investigador al Laboratori dʻUrbanisme de Barcelona-LUB i participa en diversos projectes nacionals i internacionals sobre ecologia i el metabolisme urbà, centralitat i mixticitat urbana i ensenyament de l’urbanisme.

Actualment, és director del DUTP-UPC i ha estat subdirector de Relacions Internacionals a l’ETSAB.Desenvolupa treballs professionals d’arquitectura i urbanisme per encàrrec de diverses administracions i els seus projectes han estat reconeguts a concursos d’idees nacionals i internacionals.

29 de febrer de 2024