Creacció celebra el fi de temporada amb un concert

El claustre de la Casa Convalescència de Vic va acollir ahir, 1 de juliol, al vespre el concert de Creacció, l’agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement. A l’acte es va comptar amb la presència de representants de les diverses entitats que formen Creacció, com el president de l’entitat, tinent d’alcalde i regidor de Ciutat del Coneixement, Promoció Econòmica, Inserció i Ocupació Laboral de l’Ajuntament de Vic, Josep Arimany; la regidora de Seguretat Ciutadana, Salut Pública, Consum, Gent Gran i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manlleu, Carme Trillas; el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca; el director general de la FUB i conseller Delegat de Creacció, Joan Turró; i la presidenta del Consell Empresarial d’Osona, Lurdes Baulenas.

La benvinguda va anar a càrrec de Joan Roca, que va dir que la idea era fer el concert un cop l’any per reunir a les empreses i la gent que comparteix l’espai de Creacció. També va comentar que “ja s’ha engegat la 2ª fase de les obres de Casa Convalescència” i que “entre tots disfrutarem de l’espai”.

El concert va anar a càrrec dels estudiants de Grau Professional del Conservatori de Música de Vic. Els intèrprets eren Xavier Tudela, a la guitarra; Irene Mitjavila, a la flauta travessera; Gal·la Coll i Meritxell Font, al piano; Núria Güell, al violí; Pau Vendrell al piano; Lluc Barcons, al clarinet; i Maria Victòria Katsyuba, com a pianista acompanyant. En acabar, es va servir una copa de cava amb coca i llonganissa a tots els assistents. Mitja hora abans del concert es va oferir al públic una visita guiada per l’edifici de Casa Convalescència.

2 de juliol de 2015