Creacció acollirà un Centre de Desenvolupament Tecnològic sobre solucions Microsoft

Creacció, l’agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement, Quonext, el principal majorista de Microsoft Dynamics del sud d’Europa, i la Fundació Universitària Balmes (FUB) han signat un acord per a la creació del primer Centre de Desenvolupament Tecnològic (CEDART) a Vic (Barcelona). Aquest, que estarà actiu a mitjans del 2015, tindrà la seva seu a la Casa de Convalescència (c/ Dr. Junyent, 1) i crearà cada any 20 llocs de treball especialitzats en el desenvolupament de solucions Microsoft Dynamics.

El conveni també preveu la creació d’un postgrau sobre Programació i Implantació de Solucions Microsoft Dynamics que impartirà la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya a partir del proper mes de gener. El curs de postgrau, de 750 hores, inclou una càpsula que permetrà, a tot el que el superi, incorporar-se al CEDART de manera automàtica amb un contracte de pràctiques de sis mesos.

L’acord ha estat signat pel Dr. Josep Arimany, president de Creacció i regidor de Ciutat del Coneixement de l’Ajuntament de Vic; Juan Antonio Herrero, president del grup Quonext; Joan Turró, director general de la FUB, i Jordi Montaña, rector de la UVic-UCC. A l’acte hi han assistit diverses personalitats del món empresarial, tecnològic i acadèmic, entre les que destaquen Pere Torres, secretari general d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya; Jordi Marin, director general de Microsoft a Catalunya; Bàrbara Minoves, directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central; Núria Macià, directora executiva de Creacció; Toni Torra, director general adjunt de Quonext Group; Josep Pagès, soci-director tècnic de Quonext Group i MVP de Microsoft a Dynamics NAV des de 2006; Marc Redorta, coordinador del projecte Quonext Software Factory; Imma Casaramona, directora Servei de Carreres Professionals de la UVic-UCC; i Núria Barniol, directora Campus Professional de la UVic-UCC.

27 d'octubre de 2014