COWORKING A OSONA

Els espais de coworking es multipliquen a Osona per fomentar la col·laboració i les oportunitats del treball en xarxa

La tendència creixent de professionals, emprenedors i empreses que aposten pel model de coworking també s’ha notat els últims anys a Osona 

A l’actualitat, diversos espais de la comarca ofereixen espais de treball compartit on es crea un teixit de relacions que accelera aspectes clau dels negocis com l’accés al mercat, la disponibilitat de proveïdors, les col·laboracions compartides i l’intercanvi de coneixement.

Des de Creacció, s’ha promogut el HUB d’empreses i emprenedoria amb dos espais: el VIT, per a empreses de l’ecosistema tecnològic, la Casa Convalescència per a empreses amb components innovadors.

A diverses poblacions d’Osona hi ha espais de coworking, tots amb singularitats diferents, però amb un fil conductor comú: crear un espai de treball comú que faciliti les relacions productives amb altres projectes.

Us convidem a visitar-los!

COWORKTHINK
Un espai amb dues cares: un coworking ampli, amb diferents formats i modalitats que s’adapten a tots els perfils i un espai per esdeveniments, magatzem i plató per rodatges i produccions adiovisuals.
Al carrer Serraller de Tona.

Tel: 609 527 234
coworkthink@gmail.com

 

COWORKING TONA
Un coworking amb història que ofereix allotjament en dues modalitats: taula compartida i taula pròpia. Disposa de sales de reunions, serveis i oficina virtual al centre de Tona.

T
el: 938 125 897
coworkingtona@gmail.com
www.coworkingtona.cat

 

EIX EMPRESARIAL
Coworking per a empreses i professionals independents que fomenta la cooperació i les sinergies en un espai singular, amb molta personalitat i una terrassa de luxe. Situat a la zona industrial de Sant Julià de Vilatorta, ben comunicat i sense problemes d’aparcament.

Tel. 608 948 877
info@eixempresarial.com
www.eixempresarial.com

 

ESPAI 13
Un local de 180m2 ampli i lluminós al centre de Vic i amb un pati de 100 m2 acull Espai 13, un dels primers espais de coworking de la comarca. Hi trobaràs taules per treballar, molta serietat, sinergies i molt bona energia per desenvolupar-hi el teu projecte.

Tel: 938 831 413
info@espai13.com
www.espai13.com

 

ESPAI T
Espai T és un espai de treball compartit flexible. Disposa de 6 despatxos i zona de coworking, a Taradell.

Tel: 938 126 638  · 660 143 445
infoespait@gmail.com
www.espai-t.com

 

LA FÀBRICA
La Fàbrica és una iniciativa autofinançada i autogestionada amb vocació de ser un centre d’activitats d’emprenedoria i creativitat. Amb una superfície total de més de 5.000m2, està formada per tres nuclis: l’edifici de la Fàbrica, les antigues Granges i el Camp.Ubicada en un entorn rural únic, ofereix un marc ideal i la companyia per poder treballar amb qualitat i creativitat.

Tel: 621 220 920
consergeria@recintelafabrica.cat
www.recintelafabrica.cat

 

LAB MANLLEU
Disposa de places de coworking, espais comunitaris, espais per a reunions i formacions, terrassa i espai gratuït per ús puntual en una zona molt accessible i tranquila de Manlleu. També hi trobareu l’atenció i si cal l’assessorament del personal de l’OPE de Manlleu.

Tel. 937 827 161
lab@manlleu.cat
coworking.manlleu.cat

 

L’ESPAI
Al lluçanès també hi ha espais per treballar i compartir oportunitats en un entorn de luxe. L’Espai, a Prats de Lluçanès, disposa d’espai de coworking i sales de reunions. També hi trobareu el punt d’atenció de l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central

Tel: 938 560 100
coworking@pratsdellucanes.cat
www.pratsdellucanes.cat/economia/espai-coworking

 

MAGNET COWORKING
Espais dissenyats per generar connexions i sinergies entre professionals. Espais de coworking Fix dissenyats per a autònoms i startups en creixement. El pla Hot Desk et permet treballar des d’una zona compartida.

Tel: 621 253 971
info@magnetcoworking.com
www.magnetcoworking.co

 

MAS VINYOLES HUB
Dirigit a professionals, emprenedors, treballadors autònoms i microempreses que busquin un espai de treball en una ubicació única. No només fomenta l’intercanvi i la col·laboració entre les empreses i professionals residents, sinó també amb una xarxa d’empreses i d’entitats públiques i privades vinculades al projecte Mas Vinyoles Venture Factory, formant una extensa i potent comunitat empresarial.

Tel: 663 110 423
comunicacio@vinyolesfactory.com
www.masvinyoleshub.com/coworking

 

CASA CONVALESCÈNCIA
L’edifici Casa de Convalescència compta amb un espai de treball compartit on es fomenta la col·laboració, la comunitat i el treball en xarxa i es planteja com una alternativa d’ubicació molt interessant per a petits projectes de negoci en el seu camí cap al creixement.

Tel. 938 815 533
emprenedoria@creaccio.cat
www.creaccio.cat/espais-per-empreses

 

VIT
Un altres dels primers espais en apostar pel format coworking a la comarca. Disposa de 28 places dobles i 6 despatxos per a empreses i professionals de l’àmbit tecnològic. El Vit és per sobre de tot la comunitat que s’hi allotja i les connexions amb empreses i professionals del territori.

Tel. 937 027 286
info@vitvic.cat
www.vitvic.cat

24 de març de 2021