Convocatòria d’ajuts Kit Digital per a digitalitzar petites empreses

Red.es ha publicat la tercera convocatòria d’ajudes destinades a la digitalització de petites empreses d’entre 0 i menys de 3 empleats (segment III). A partir del dijous 20 d’octubre a les 11 hores es podrà sol·licitar l’ajuda del programa Kit Digital a través de la seu electrònica de Red.es. El termini per presentar les sol·licituds es mantindrà obert durant 12 mesos.

La quantitat de l’ajuda per a aquest segment serà de 2.000€ i amb ella les pimes i els autònoms podran adquirir les solucions de digitalització per a àrees clau com: lloc web i presència a internet, gestió de xarxes socials, comerç electrònic; la gestió de clients; serveis i eines d’oficina virtual, intel·ligència empresarial i analítica, gestió de processos, factura electrònica, comunicacions segures, ciberseguretat, presencia avançada a internet i marketplace.

Amb aquesta, ja són 3 les convocatòries obertes:

Recordem els passos per rebre l’ajut:

  • Registrar-se a la plataforma aquí.
  • Realitzar un test de diagnosi digital i un altre de transformació digital aquí.
  • Fer la sol·licitud segons la convocatòria que correspongui (1, 2 o 3) segons el nombre de treballadors aquí.
  • Esperar a rebre la confirmació de l’adjudicació del bo.
  • Contractar el servei a un “agent digitalitzador” (empreses proveïdores de solucions digitals adherides al programa). Podeu trobar el catàleg d’agents adherits aquí.

Més info aquí

17 d'octubre de 2022