Conferència del CEDO sobre la transformació digital a les empreses, amb Gil Blancafort d’Yslandia i Laia Mercadal de Mango

El Consell Empresarial d’Osona (CEDO) organitza una conferència sobre la transformació digital i l’adaptació que han de fer les empreses. L’acte el conduiran Gil Blancafort, CEO d’Yslandia, i Laia Mercadal, Direct Marketing & Costumer Service Director de Mango.

L’adaptació de les organitzacions al nou entorn digital requereix un alineament estratègic de l’equip directiu i un ús correcte de les tecnologies. Tenir una visió comuna sobre les xarxes, mobilitat, informació o processos col·laboratius, pot tenir un impacte directe en el model de negoci de l’organització. En aquesta conferència, Gil Blancafort i Laia Mercadal explicaran els tres pilars fonamentals de la transformació digital vista des de l’àmbit empresarial.

D’una banda, es parlarà de la visió sobre com la tecnologia modificarà els negocis i les estratègies consensuades al respecte. En segon lloc, s’analitzarà el dia a dia del negoci, és a dir, se’n farà una revisió dels processos interns, els punts de contacte amb el client i els serveis i productes de l’empresa.

I en tercer lloc, es parlarà de l’organització de l’empresa, fixant-se en si els equips tenen la cultura i les competències adequades, si tenen els perfils que es necessiten, si els organigrames són els adequats i si els incentius i els indicadors són els correctes.

La conferència serà el dijous 15 de juny a la Salta de Cultura de l’Ajuntament de Gurb, a les 19.00 hores, i en acabar se servirà un refrigeri. Es poden fer les inscripcions aquí.

13 de juny de 2017