Concert d’estiu de Creacció amb estudiants del Conservatori de Música de Vic

El claustre de la Casa Convalescència de Vic va acollir aquest dimarts al vespre el concert de Creacció, amb què l’agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement d’Osona acostuma a donar la benvinguda a l’estiu. El concert va anar a càrrec d’estudiants de Grau Professional del Conservatori de Música de Vic, i va consistir en diverses peces de piano i en l’actuació d’un conjunt de clarinets.
La vetllada, on van assistir més d’un centenar de persones, va començar amb un breu parlament de Josep Arimany, president de Creacció i primer tinent d’alcalde i regidor de Ciutat del Coneixement i Noves Tecnologies, Promoció Econòmica i Salut de l’Ajuntament de Vic. Arimany va reivindicar el concert com un espai ideal de trobada entre les entitats vigatanes i les persones i empreses que conflueixen a Creacció, i va agrair a l’Escola de Música de Vic la possibilitat de crear sinergies com aquesta.
El concert va arrencar amb la interpretació al piano d’Andreu Giménez, Mar Compte i Pau Vendrell, que van tocar peces de Schubert, Beethoven, Brahms, Bach i Chopin. A continuació, un conjunt de dotze clarinetistes encapçalats per la professora Natàlia Arroyo va interpretar diversos fragments de l’òpera “La Flauta Màgica” de Mozart.
Una hora abans del concert, l’EspaiCrea, el nou centre de recursos per a la innovació de Creacció adreçat a persones i a empreses, ubicat a Casa Convalescència, va celebrar una jornada de portes obertes. Després del concert, emmarcat en el programa d’actes de la Festa Major de Vic, es va oferir una copa de cava als assistents, entre els quals hi havia representants de les diverses institucions que formen part de Creacció.

Podeu veure la galeria de fotografies en aquest enllaç

29 de juny de 2016