Comunicat Creacció

COMUNICAT DEL PRESIDENT I CONSELLER DELEGAT EN RELACIÓ A LES DARRERES DECLARACIONS REFERENTS AL CORONAVIRUS DEL MH PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

En referència a les darreres declaracions del MH President de la Generalitat de Catalunya d’ahir en les quals anunciava el confinament del país i instava a tots els ciutadans i institucions a prendre mesures de prevenció, Creacció comunica les següents actuacions:

En relació a l’equip de professional de Creacció:

A partir del proper dilluns, totes les persones que treballen a Creacció ho faran de forma telemàtica. La coordinació de les tasques es realitzarà a través de la direcció, direcció de projectes i de l’administració. Aquesta mesura es mantindrà les properes dues setmanes.

El proper dilluns els edificis de Creacció, VIT i Casa Convalescència, estaran oberts, per tal que tothom pugui anar, si fos el cas, a recollir els materials necessaris per dur a terme les activitats de teletreball.

En relació a empreses i emprenedors:

  • Hem habilitat el teletreball als nostres professionals, garantint la continuïtat de la nostra capacitat operativa i poder donar servei igualment a persones, emprenedors, empreses i agents.
  • S’han anul·lat o suspès les activitats amb usuaris externs de les properes dues setmanes fins a nou avís. En la mesura que sigui possible, re programarem, a dates posteriors, les activitats anul·lades que ja estaven programades per les properes setmanes, de comú acord amb les entitats co-organitzadores
  • Intensificarem les atencions personalitzades a través de plataformes virtuals i hem dotat a l’equip de les eines per fer-ho.
  • Tenim a la disposició d’empreses i emprenedors els canals no presencials a través dels quals es podrà seguir gestionant la seva relació amb la nostra entitat. En el context actual, aquest és el canal de comunicació per a minimitzar els riscos, contactant a través de info@creaccio.cat.
  • Farem una comunicació als professionals dels espais del VIT i CC del tancament dels espais.
  • S’ha fet un mail als usuaris del servei d’emprenedoria explicant que les atencions es faran pel canal digital.
  • Hem fet un comunicat al web sobre l’atenció on-line del servei d’emprenedoria. No s’atendran noves visites i els usuaris actius s’atendran pel canal digital.
  • Obrirem un canal de comunicació (via web) amb les empreses i emprenedors/es per explicar-los les novetats legislatives i noves mesures econòmiques que es vagin implementant per afrontar aquesta situació.

Volem aprofitar aquest missatge per agrair-vos la vostra col·laboració i professionalitat una vegada més.

Josep Arimany – President

Joan Turró  –  Conseller Delegat

 

Comunicat en pdf

Vic, 14 de març de 2020

13 de març de 2020