Comencen les inscripcions del segon semestre dels cursos del programa “Formació per a Empreses i Emprenedors”

Les entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona i el Lluçanès i Creacció ja tenen a punt l’oferta de cursos subvencionats de cara al segon semestre del programa “Formació per a Empreses i Emprenedors”. Una de les principals novetats d’enguany són les anomenades Sessions bàsiques per al teu projecte emprenedor, a les quals es dóna encara més rellevància.

Es tracta de quatre sessions pràctiques amb experts focalitzades en àmbits essencials del projecte emprenedor com ara la definició de la idea i model de negoci, l’estudi de mercat, el pla de màrqueting, el màrqueting digital o l’anàlisi econòmic i financer. La resta de cursos s’han agrupat també sota aquestes quatre categories.

La programació arrencarà el 20 de setembre a Roda de Ter, en l’apartat econòmic, financer i fiscal. El curs es titularà Utilització de la signatura digital i l’impartirà Núria Gil, formada en Enginyeria Tècnica de Telecomunicacions i màster Internacional de Gestió Empresarial.

Al llarg del semestre es podrà aprendre com dissenyar una campanya d’email màrqueting, què és i com funciona una cooperativa o bé de quines prestacions i cobertures disposen els treballadors autònoms, entre moltes altres temàtiques.

Es pot consultar la programació completa aquí. Els interessats ja es poden inscriure a les activitats al web de Creacció.

15 d'agost de 2018