Webinar “Com innovar quan ets una PIME catalana i no ets Google?”

El manlleuenc Jordi Parramon, President de Medical Devices a Verily Life Sciences d’Alphabet, el grup d’empreses que inclou Google, compartirà el proper 21 de setembre la seva visió de com aplicar la innovació a les PIMES del territori.

A l’actualitat, Parramon supervisa a Verily la investigació i el desenvolupament de sensors de diagnòstic i monitoratge, dispositius portàtils, lents intel·ligents, dispositius d’administració de medicaments, bioelectrònica i altres tecnologies mèdiques avançades. Anteriorment, havia estat 18 anys en empreses com Advanced Bionics i Boston Scientific. Autor de més de 60 famílies de patents diferents amb més de 200 patents atorgades a tot el món, Jordi Parramon és llicenciat en Física per la Universitat Autònoma de Barcelona i llicenciat, MS i doctorat en Enginyeria Elèctrica pel Centre Nacional de Microelectrònica d’Espanya de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El webinar s’inclou en el marc del projecte DOT Talent Convidat, que Creacció ha impulsat per teixir xarxes de contacte entre empreses i emprenedors del territori amb osonencs i osonenques del món que han consolidat la seva trajectòria professional en posicions destacades, d’organitzacions rellevants a nivell mundial.

Talent Convidat inclou una entrevista per conèixer en un nivell més personal el convidat, que realitzen periodistes de El 9 Nou i Nació Digital, així com una sessió en què el convidat comparteix la seva experiència i coneixement amb el territori.

Podeu veure l’entrevista personal a Jordi Parramon aquí.

Dimarts 21 de setembre
De 17.00h a 18.00h
Online

6 de setembre de 2021