Bona acollida del Grup de Compra d’Osona

El 23 d’octubre va tenir lloc a Manlleu una reunió per presentar el grup de Compra d’Energia d’Osona. Bàsicament, es va explicar com funcionarà la licitació dels contractes de subministrament elèctric de les empreses participants.

Betlem Parés, coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu i Bet Piella, regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament de Vic, van ser les representants dels dos consistoris implicats. Van ser-hi també els presidents de les Associacions d’Empresaris que promouen el Grup i es va fer èmfasi en el gran potencial de creixement del grup a tota la comarca.

En aquesta trobada van assistir-hi les comercialitzadores interessades a participar en la licitació, que es farà a través d’una plataforma electrònica. En aquest sentit, els consultors experts de l’empresa GCTPlus Eficiència Energètica, van explicar el contingut de les condicions tècniques, les característiques del grup en relació als consums i tarifes. Després van respondre els dubtes relacionats amb tot el procediment.

La trobada ha estat un èxit de convocatòria, amb una quarantena d’empreses convidades i una desena que ha mostrat voluntat de participar-hi. La valoració de la consultoria és molt positiva i tot plegat ha generat bones expectatives de cara a la subhasta.

La propera cita important serà la subhasta electrònica, que tindrà lloc dimecres 6 de novembre a les 10 del matí. Hi haurà un seguiment de la subhasta des de Vic, a la seu de Creacció (C/ Dr. Junyent, 1), on hi haurà el centre de control, i també des de Manlleu, al Lab Manlleu Espai de Coworking (C/ Prior Tarafa, 11).

El grup encara està obert a noves incorporacions d’empreses. Qui hi estigui interessat ha de fer la petició adreçant-se a Creacció o bé a l’Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu.

29 d'octubre de 2019