Bon Preu se suma al programa de formacions a mida de Creacció

Aquest mes de juny, Bon Preu i Creacció han realitzat una acció de formació professional a mida de peixateria. En total, 7 persones en situació d’atur han seguit la formació, que ha constat de 66 hores formatives en àrees com l’atenció al client, la prevenció de riscos laborals, la higiene i seguretat alimentària, el coneixement i tractament del producte i les competències personals, transversals i digitals. Les persones que tinguin una bona valoració, seran contractades en peixateries de Bon Preu a Osona.

La formació s’emmarca dins el projecte de formacions a mida que ofereix Creacció a les empreses de la comarca amb necessitats de contractació. La voluntat és crear ocupació de qualitat al territori, oferint una resposta formativa ajustada a les necessitats de les empreses. En aquest sentit, es co-dissenyen els continguts tècnics de la formació amb l’empresa, i es realitza un acompanyament intensiu durant el procés formatiu i d’inserció.

Durant els últims quatre anys s’han estat executant formacions a mida, amb empreses, del sector metall i agroalimentari, de la comarca. L’alt percentatge d’inserció, a partir d’aquest programa, fa que des de Creacció es segueixi apostant per aquest recurs.

Per a més informació sobre el programa formacions a mida, podeu contactar amb empresa@creaccio.cat.

6 de juliol de 2021