BonpreuEsclat Energia i Adeinnova, noves comercialitzadores de Proenergia Osona

La compra conjunta  d’electricitat pretén  aconseguir millors preus de l’energia subministrada, que en aquest cas és d’origen 100% renovable. El grup està obert a noves empreses.

El passat novembre, Proenergia Osona va convidar 37 comercialitzadores a fer propostes per a la contractació de l’electricitat de les empreses del grup de compra de  de Proenergia Osona. De les sis que es van rebre, les escollides per distribuir l’energia durant l’any 2024 a les empreses associades han estat BonpreuEsclat Energia d’Osona, per a la modalitat de preu fix i Adeinnova d’Artesa de Segre, per una modalitat de preu variable.

La finalitat de la compra conjunta és aconseguir millors preus de l’energia subministrada, que en aquest cas és d’origen 100% renovable. A banda d’això, amb Proenergia les empreses tenen altres prestacions: un servei personalitzat i proper, l’optimització de la potència contractada i la resta dels conceptes de la factura, el seguiment de la correcta facturació, el suport amb les incidències amb la distribuidora i l’accés a estudis personalitzats per a la instal·lació fotovoltaica d’autoconsum, d’entre altres. En tot el procés, les empreses són acompanyades pels tècnics i tècniques de promoció econòmica dels ajuntaments, que vetllen per la neutralitat i transparència.

El projecte de compra conjunta va començar l’any 2019 amb empreses de Vic i Manlleu i actualment són 64 empreses de les comarques d’Osona i el Lluçanès que en formen part. Proenergia Osona assessora i acompanya a les empreses en la millora energètica i la seva competitivitat empresarial, no tan sols en la contractació, sinó també en l’autoconsum fotovoltaic i la gestió i eficiència del consum.

Proenergia està impulsat per l’administració pública, per les oficines de promoció econòmica d’Osona i Lluçanès. El seu principal objectiu és la millora de la competitivitat empresarial oferint suport en l’àmbit energètic.

Què ofereix el grup de compra de Proenergia Osona?

Obert a tots els col·lectius
Demana més informació i assessorament a Proenergia, aquí

13 de desembre de 2023