Bet Faja | Seqmenta

Bet Faja va fundar aquest 2020, després de molts anys al sector, Seqmenta, una agència especialitzada en estratègia digital, posicionament web i analítica centrada en planificar i desenvolupar solucions digitals adaptades a les necessitats de les empreses per aconseguir els seus objectius (vendes, leads o el que sigui).

– Com t’ha impactat la pandèmia i quina estratègia d’adaptació heu aplicat?
La pandèmia d’una manera o altra ens ha impactat a tots, però per sort, en el nostre cas i pel que fa a la forma de treballar, no ens ha afectat massa. Totes les nostres eines de treball ja eren al núvol i moltes de les reunions ja les fèiem en format videoconferència. Durant els mesos de confinament ens vam haver d’adaptar a treballar en un nou espai, a casa, però tot i la distància vam aconseguir que la comunicació entre l’equip fos àgil i immediata. Gairebé de la mateixa manera que ho seria si estiguéssim treballant al mateix espai.

– Com encares el futur respecte el teu projecte?
Tot i que és un moment difícil per a molts sectors, la digitalització i tot el que fa referència a la visibilitat i promoció online de les empreses està en creixement. Per tant, això ens fa encarar-ho amb optimisme i amb ganes d’afrontar nous reptes i oportunitats. Per sort, durant aquest any, i a causa de la gairebé “obligatòria” necessitat de les empreses de ser visibles a Internet i a activar nous canals de venda digitals, el nostre volum de feina s’ha mantingut. Si bé és cert que alguns clients han retallat en despeses, n’hi hagut d’altres que ho han potenciat més del que ho feien i fins hi tot han entrat nous projectes d’empreses que volen obrir aquesta via que fins ara no tenien com a prioritària.

– Què creus que canviarà per sempre arran de la pandèmia?
Gràcies o malgrat la pandèmia, s’han imposat noves formes de treballar i de comunicar-nos que abans generaven certa reticència en alguns àmbits, però s’ha pogut comprovar que poden ajudar a optimitzar recursos i costos. Per exemple, no desplaçar-se per fer reunions i fer-les per videoconferència estalvia molt de temps, i per tant, crec (i espero) que aquestes hagin vingut per quedar-se.

2 de desembre de 2020