Astronaut Films, un projecte que va de premi en premi

El curtmetratge “Paris 70” (2023), un homenatge als malalts d’Alzheimer i als seus cuidadors ha aconseguit 4 guardons als Premis Fugaz 2023, entre ells a la Millor direcció novell i al Millor curtmetratge nacional. També ha resultat premiat a millor curt del jurat PNR al festival Skyline de Benidorm.

Astronaut Films és una productora creativa de continguts audiovisuals que té diferents equips especialitzats per treballar des de diferents angles com la creació de continguts per a agències i marques o la producció de ficció i documentals tant per a televisions com plataformes OTT. També desenvolupa una línea de negoci que dissenya i executa activitats de teambuilding o entreteniment per a empreses amb l’objectiu de cohesionar equips de treball i generar sentiment de pertinença en els grups. Des del punt de vista de les marques, és una productora de continguts i estratègies digitals que busca la millor forma de connectar el client amb les audiències, tant online com offline. 

En els darrers anys, Astronaut Films també ha produït 3 documentals per TV3: ‘Liverpool català: boira, sants i rock ’n’ roll’ (2021) estrenat amb 9% de share, ‘La Pilarín’ (2022) estrenat amb un 15,9% de share i ‘Petit Amadeo’ (2010).

Ja fa anys que el contingut en vídeo està dominant el consum de Internet i també posicionament. Tothom necessita avui en dia incorporar vídeo en la seva estratègia de comunicació. Però moltes vegades el millor format audiovisual no és un spot, pot ser qualsevol altre format, si l’estratègia comunicativa ho requereix. Astronaut pot aportar les empreses tota la creació visual, des de la creació de la marca, passant per la identitat corporativa, fins a la producció de continguts. Tot això posant èmfasi en l’audiovisual, qué és d’on ve el nostre background.

És un espai que em dona molta comoditat a l’hora de cobrir els serveis bàsics. Sobretot m’agrada la tranquil·litat que hi ha però sense sentir que estàs sol, sempre hi ha gent i sempre van passant coses.”

Astronaut Films s’allotja des de fa aproximadament un any al Coworking de Casa Convalescència on coincideix amb d’altres projectes i professionals que desenvolupen serveis i productes de l’àmbit de les indústries creatives.

A banda de la seva activitat com a productora audiovisual també ofereix una serie de productes que les empreses poden utilitzar per a realitzar activitats en grup, tant per aniversaris d’empresa, presentacions o congressos. “Últimament ens hem especialitzar en la creació de logos humans gegants i, podríem posar d’exemple el logo humà amb més de 1000 persones que hem realitzat per a Port Aventura.”

Pots veure algunes de les produccions als següents enllaços:

Pàgina web

Reel social Astronaut2

Dani Feixas a Vimeo

9 de maig de 2023