Àsia amb Ulls de Viatger. Rutes, Tradicions i Pensaments

Curs: Àsia amb ulls de viatger. Rutes, tradicions i pensaments.
Modalitat: Presencial
Lloc: Vic
Inici: 15-06-2016

Viatjar amplia el coneixement de les persones i n’alimenta l’esperit. Alhora, ajuda a teixir un entramat de relacions i desperta una curiositat cap a realitats desconegudes, un desig que pren forma a partir de les experiències pròpies i a través del coneixement conscient de la realitat social, cultural i humana que es descobreix. A partir de premisses com aquestes, el curs té per objectiu fer una aproximació al territori asiàtic a través de les tradicions, cerimònies, religions, paisatges i cultures d’aquesta regió del món.

Els i les participants tindran el privilegi d’acostar-se a l’Àsia de la mà de l’experiència vivencial de dos experts que n’han arribat a comprendre les petjades, els hàbits, els raonaments lògics o alguns dels perquès de la seva composició actual.

El fil conductor d’aquest recorregut s’estableix a partir de material fotogràfic i audiovisual elaborat i recollit pel professorat en els seus viatges a l’Àsia i es complementa amb continguts rigorosos i rellevants per poder comprendre l’essència i la variada idiosincràsia d’alguns dels països que conformen l’ampli espectre vivencial, mental i cultural del continent asiàtic.

Programa i informació a aquí

2 de juny de 2016