Arrenca la 2a edició del programa “Formació per a Empreses i Emprenedors” a Osona

El programa fa un recorregut per tots els àmbits de gestió de l’empresa a través de 38 sessions, 15 més que l’any passat

Aquesta edició serà acollida per tretze municipis com Tona, Seva, Torelló, Sant Hipòlit de Voltregà, Folgueroles, i Santa Creu del Jutglar, entre altres

Ja hi ha obertes les inscripcions pel mesos de març i abril que es poden fer a través del web de Creacció

Enguany, les entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona, amb Creacció al capdavant, tornen a oferir la segona edició del programa “Formació per a Empreses i Emprenedors”, enfocat a millorar les habilitats empresarials. El programa fa un recorregut per tots els àmbits de gestió de l’empresa (planificació estratègica, màrqueting digital, gestió comercial, planificació econòmica i financera, gestió d’equips i millora de processos, entre altres) a través de 38 sessions entre els mesos de març i novembre de 2015. L’objectiu principal és coordinar la formació a nivell comarcal per optimitzar recursos i per poder oferir nombroses activitats de temàtica molt diversa als diferents territoris. D’aquesta manera, el programa permet donar eines a les empreses i a les persones emprenedores per millorar les seves competències i la seva competitivitat.

El programa d’aquesta segona edició inclou un major nombre de sessions -en comparació a les 23 de l’edició passada- i també hi ha nous municipis que acullen aquestes -com Tona, Seva, Hostalets de Balenyà, Folgueroles-, a banda dels de l’any passat -Vic, Roda de Ter, Taradell, Manlleu, Torelló, Sant Hipòlit de Voltregà, Santa Creu de Jutglar, Centelles i Les Masies de Voltregà. De moment, ja hi ha obertes les inscripcions pels tallers del mesos de març i abril, i es pot accedir a la informació del programa de tot l’any. La propera sessió té lloc demà, dijous 5 de març, de 9 a 13h a la biblioteca de Roda de Ter i tractarà sobre “La reforma fiscal 2015: Com afecta a autònoms i al petit empresariat?” a càrrec de l’assessor fiscal Daniel Viader. Les persones interessades poden consultar el programa de formació conjunta d’Osona i inscriure’s a les activitats des del web de Creacció (aquí)

Creacció, l’agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement, impulsa aquest projecte juntament amb l’Ajuntament de Centelles, l’Ajuntament de Les Masies de Voltregà, l’Ajuntament de Manlleu, l’Ajuntamrnt de Roda de Ter, l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, l’Ajuntament de Vic, el Consorci del Lluçanès, el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, i la Mancomunitat La Plana. Es compta amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Catalunya Emprèn, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, el Fons Social Europeu, el Servei d’Ocupació de Catalunya, i la xarxa de municipis de la Diputació de Barcelona.

Es pot consultar el Programa de Formació per Empreses i Emprenedors 2015aquí.

5 de març de 2015