Aquest novembre, dos cursos de formació i assessorament pensats per a emprenedors del sector agroalimentari

Creacció i el Consell Comarcal organitzen, el proper 7 i 21 de novembre, dues formacions subvencionades i pensades especialment per a les empreses i emprenedors del sector agroalimentari d’Osona. S’emmarquen dins el projecte “Fet a Osona” de Xarxa de Productes de la Terra, finançat per la Diputació de Barcelona. El format de les sessions inclourà un assessorament personalitzat. El projecte arriba a la segona edició i compta amb la col·laboració del Consorci del Lluçanès i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.

El 7 de novembre, Gemma Martín farà que el participants millorin el discurs de venda. Martín forma part de Retail SCG, una agència de consultors situada a Barcelona. Durant el taller, s’avaluarà de manera personalitzada quins atributs de diferenciació es poden fer servir i quines raons donar perquè els clients triïn cada producte. S’analitzaran exemples concrets i es revisarà si les estratègies que s’utilitzen per diferenciar els productes propis són consistents.
Lloc: Espai Crea (Casa Convalescència de Vic)
Horari: 10-12h

El 21 de novembre, Marta Homs, enginyera agrònoma col·legiada de l’empresa Vector Ambiental de Vic, donarà tots els detalls sobre tràmits i requisits per iniciar o diversificar projectes agroalimentaris. A la segona part del taller s’explicaran els requisits i passos per esdevenir empresa visitable en el marc del turisme agrari.

Lloc: Espai Crea (Casa Convalescència de Vic)
Horari: 10-13h

Inscripció i plantejament de dubtes que es resoldran durant les formacions

29 d'octubre de 2018