Albert Soldevila | Kompini Technologies

Albert Soldevila, va crear fa dos anys, al costat de Jordi Espinal, Kompini Technologies, que desenvolupa programes SAAS (software com a servei que permet els usuaris connectar-se a les aplicacions basades al núvol).
A l’actualitat, Kompini ja té tres programes totalment al cloud: Tankuam
(programa de gestió integral per a centres esportius (clubs, piscines, gimnasos, etc.), fisioterapeutes (reserves, seguiment ,facturació) i equipaments municipals (gestió d’hotels d’entitats, coworks, piscines, pavellons, etc.); Obodam (plataforma per l’equip de manteniment d’Ajuntament i Fundacions) i Komtainer (programa de gestió de residus).
L’empresa es troba en un moment de creixement important.

 

-Com us ha impactat la pandèmia i quina estratègia d’adaptació heu aplicat?
La veritat és que en aquest moments ens trobem en un moment de creixement molt important, i tot amb recursos propis. En dos anys hem passat de 3 a 10 persones i esperem seguir creixent i incorporar més gent!
En el nostre cas la pandèmia ens ha anat a favor en termes empresarials, atès que els nostres programes van encarats a l’autogestió dels usuaris finals mitjançant tecnologia i evitant el contacte humà. A més, la Covid-19 ens ha ajudat a millorar els nostres productes i hem incorporat noves funcionalitats per ajudar els nostres clients a ser més versàtils i a diferenciar-se dins del sector.

-Com encareu el futur respecte el vostre projecte?
Amb molta il·lusió i motivació. Les coses estan anant bé, tenim un creixement important i les innovacions i el llançament de nous productes no para. En alguns projectes, com el cas de Komtainer la primera versió està tenint molta acceptació al mercat i això, ens esperona a treballar
per llançar el més aviat possible la versió final. En aquests moment estem buscant finançament per poder competir contra les empreses punteres en desenvolupament del medi ambient.

-Què creus que canviarà per sempre arran de la pandèmia?
Aquesta pandèmia ha comportat un canvi d’hàbits de tothom. Ha augmentat l’ús de les eines tecnològiques i molts sectors han pres consciència que s’ha d’innovar cada dia. Crec que totes les accions, relacions i rutines que fèiem cada dia canviaran el 100%, però sobretot que serà un món més controlat i amb menys intimitat de la que ja teníem.

11 de novembre de 2020