Vols fer créixer la teva empresa?

Creacció, l’agència d’emprenedoria, innovació i coneixement per al desenvolupament socioeconòmic d’Osona i el Centre de Desenvolupament Empresarial de Manresa (CEDEM) posen en marxa un programa d’acceleració per empreses que es troben en la seva fase inicial, i necessiten accelerar les vendes o redefinir la seva estratègia ubicades a la Catalunya Central.

Com a requisit, les empreses que vulguin optar a una plaça han d’estar ja constituïdes i tenir com a màxim 5 anys de vida i algun component innovador.

El programa finançat per l’agència ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Manresa i Creacció, ofereix, l’acompanyament durant 40 hores a través de mentors, així com sessions de capacitació amb experts sobre diversos temes i trobades amb altres emprenedors i empresaris.

Hi ha disponibles 10 places i la durada és de 6 mesos. El programa, valorat en 5.000€ per empresa, està subvencionat en un 100%. Les empreses interessades poden formalitzar la seva sol·licitud mitjançant la web www.acceleracat.com

El termini per sol·licitar l’entrada a l’acceleradora acaba el 9 de març.

 

 

2 de març de 2018