50 empreses es podran beneficiar dels ajuts econòmics del programa Accelera el Creixement

La 8a edició del programa Accelera el Creixement, adreçat a empreses de la demarcació de Barcelona, té obert el termini de presentació fins dilluns 3 de juny. 

Les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament ‘in company’ amb experts en estratègia, finançament, transformació digital, innovació, internacionalització i altres. Amb aquesta empenta, podran abordar amb garanties els seus projectes de creixement. 

La dotació aproximada per cada empresa és de 5.500 euros. La companyia es compromet a pagar 500 euros (+IVA). La resta de l’import està subvencionat per PIMEC i per la Diputació de Barcelona. De totes les candidatures rebudes se n’escolliran 50, les considerades amb més potencial de creixement.

S’hi pot participar omplint aquest formulari d’inscripció i fent-lo arribar ja sigui per correu electrònic, fax o en mà, a la seu o delegacions de PIMEC i a Creacció.

Més informació aquí, al telèfon 934 964 500 o bé enviant un correu a PIMEC a l’atenció d’Annabel Cuatrecases (acuatrecases@pimec.org).

9 de maig de 2019