3 nous ajuts per a la innovació a les empreses

Des d’ACCIÓ es posen en marxa 3 noves convocatòries d’ajuts per impulsar la innovació i la incorporació de tecnologia a les empreses catalanes.

La nova política d’innovació de la Generalitat de Catalunya destinarà més de 103 milions d’euros a projectes d’innovació d’empreses catalanes en el període 2015-2020. A diferència del període anterior, aquesta nova partida amplia les línies d’actuació amb l’objectiu de reforçar tant els grans projectes amb aliances internacionals com les empreses amb projectes més abastables, petits i a curt termini.

Globalment, es preveu que més de 4.000 empreses i agents del sistema d’innovació català puguin beneficiar-se d’aquests nous ajuts, que s’estructuren en les següents tres convocatòries:

Cupons d’Innovació (bases i sol.licitud)
Descompte directe per a la contractació de serveis que impulsin la innovació dels teus productes o serveis, perquè milloris la teva competitivitat i et diferenciïs de la competència.

Nuclis d’Innovació Tecnològica (bases i sol.licitud)
Ajuts econòmics per incentivar activitats d’innovació i desenvolupament amb un clar component internacional, de forma individual o col·laborativa.

Comunitats RIS3CAT (bases i sol.licitud)
Ajut per a empreses i agents del sistema català d’innovació per impulsar plans d’R+D i Innovació i desenvolupar projectes d’alt impacte en algun dels 7 àmbits sectorials de la RIS3CAT. Presenta la teva proposta!

9 de juliol de 2015