02/03. L’obrador. Arrenca el programa de Formació per empreses i emprenedors

Dia 02 de març, a les 9.00h. Auditori Espai VIT.

Enguany, per presentar el nou programa de formació per empreses i emprenedors, torna L’Obrador, una activitat pensada per passar a l’acció, utilitzar eines i metodologia per descobrir i validar models de negoci i millorar la nostra estratègia de cara al mercat, per arremangar-se i aprendre en base a l’experiència, sumant elements de Lean Startup i Design Thinking per definir i validar nous models de negoci.

En aquesta activitat es presentarà el nou programa de formació amb 34 sessions organitzades per les entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona. Ja pots consultar les sessions del primer trimestre i inscriure’t a les que siguin del teu interès a la pàgina de formació.

Programa de l’Obrador 2017
Dijous 2 de març, 9h al Vit

9 h · Benvinguda i cafè
9.15 h · Presentació del nou programa de formació i arrencada
Presentació de la metodologia, propostes de models de negoci
i estratègies de contrast amb el mercat.
10.30 h · Pausa esmorzar
11 h · Experimentació i prototips, anàlisi de competència
i definició de model de negoci.
13 h · Tancament
13.20 h · Dinar informal a peu dret

Inscriu-te aquí

A l’obrador alternarem el coneixement amb l’experimentació, de manera que anirem avançant per diverses fases aturant-nos, analitzant i aportant-vos noves eines i recursos. Aprendrem a formular una hipòtesi de model de negoci, a dissenyar entrevistes de descobriment i perfilar arquetips de client, a treballar correctament una proposta de valor i dissenyar experiments, analitzar la competència i a validar com cal els paràmetres del Canvas Business Model.

28 de febrer de 2017