Reempresa

La Reempresa és un nou model d’emprenedoria, un mecanisme pel qual un nou emprenedor pren el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent. Es tracta de comprar-la en la seva totalitat per continuar l’activitat, de manera que se salvaguarda el patrimoni empresarial individual i col·lectiu.
Així, entenem Reempresa com el mecanisme professional utilitzat a partir d’ara com a alternativa al llarg procés de creació d’empreses. Es tracta d’un procés mitjançant el qual un o més reemprendedors accedeixen a la propietat d’una empresa ja existent per seguir fent-la créixer, traslladant-hi les seves idees i motivació però evitant passar per la fase de creació.
En la majoria de les PIMES, i en totes les empreses personals, aquesta pràctica significa la assumpció de les tasques de direcció i gestió per part del reemprendedor.

Des de Creacció t’acompanyarem en el procés tant si tens un negoci per cedir com si vols reemprendre un negoci ja existent. Consulta el portal i les ofertes de cessió actives a www.reempresa.org

Punts d’atenció de Reempresa a Osona:

Centelles: www.reempresa.org/centelles/
Manlleu: www.reempresa.org/manlleu/
Vic:
www.reempresa.org/vic

El Consell Empresarial d’Osona (CEDO) organitza una conferència sobre la transformació digital i … Llegir-ne més

El projecte “Ocupació a la indústria” Local de la Diputació de Barcelona va … Llegir-ne més

Coneix les formacions del mes de juny i juliol, del Programa de Formació per Empreses i … Llegir-ne més