Obert el termini de sol·licituds de la línia de finançament Emprèn 2015

S’ha obert el termini de sol·licituds a la línia de Finançament Emprèn 2015, de la Generalitat de Catalunya, que permet accedir a préstecs d’entre 10.000 i 100.000€ per a finançar projectes d’inversió i/o circulant.

Es tracta d’ajuts en forma de garantia per al finançament de projectes de persones emprenedores, autònoms, micro, petites i mitjanes empreses, per a afavorir la millora de la competitivitat de les empreses catalanes, amb l’objectiu de reactivar l’economia catalana. Els préstecs poden finançar tant despeses d’inversió com despeses de circulant amb un import mínim de 10.000 € i màxim de 100.000 €.

A qui va dirigit?

A qualsevol empresa constituïda com a persona autònoma, micro, petites i mitjanes empreses (les mitjanes empreses en determinades activitats de l’àmbit del comerç i dels serveis) amb seu social o centre de treball a Catalunya.

També poden sol·licitar els ajuts les persones emprenedores considerades com a persones físiques que no estiguin constituïdes com a treballadores autònomes, sempre que acreditin haver demanat l’alta al Cens d’activitats econòmiques, mitjançant la presentació a Hisenda (a l’AEAT) dels models 036 o 037, per fer inversions abans d’iniciar l’activitat.

Trobareu tota la informació a partir d’aquest enllaç

10 de setembre de 2015