Re_empresa

Reempresa és un mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya (www.reempresa.org), definit i formal on es troben l’oferta i la demanda per a la cessió d’empreses i a través d’una metodologia d’acompanyament validada.

La Reempresa, la conformen una xarxa de punts d’atenció distribuïts pel territori català, amb un equip de tècnics i consultors que ofereixen acompanyament i assessorament en processos de compravenda, tant en el cedent (qui ven) com amb el reemprenedor (qui compra).

VULL CEDIR

VULL REEMPENDRE

PUNTS D’ATENCIÓ

Els diferents punts d’atenció d’Osona

Fins el 31 d’octubre de 2017 estarà oberta la nova línia d’ajuts Startup Capital, dirigida a empreses emergents que tinguin la tecnologia com a factor diferencial.

A qui va dirigit?
Són beneficiàries d’aquests ajuts les start-ups tecnològiques, és a dir, empreses emergents amb tecnologia pròpia que tingui entre 3 mesos i 3 … Llegir-ne més

Amb la resolució EMC/1798/2017, de 27 de juliol de 2017, s’aproven les bases reguladores dels ajuts del Programa de Cupons a la Internacionalització, amb l’objecte de regular la concessió dels ajuts del .

El termini de presentació de les sol·licituds s’establirà a la convocatòria d’aquests ajuts.

Beneficiaris
Poden ser beneficiaris les empreses … Llegir-ne més

Creacció i el Consell Comarcal d’Osona amb la Xarxa de Productes de la Terra ha organitzat Crealiment, la primera marató de co-creació entre productors, elaboradors agroalimentaris i restauradors del sector agroalimentari de la comarca d’Osona, interessats a crear sinergies i treballar conjuntament per a crear una solució aprenent a innovar … Llegir-ne més