Emprenedors - Crea la teva empresa

Si teniu una idea de negoci i voleu informar-vos, assessorar-vos i avaluar-ne la viabilitat, al nostre servei trobareu orientació i assessorament dels passos i tràmits que heu de dur a terme, des de l’anàlisi de l’oportunitat empresarial fins a la creació de l’empresa, a més d’oferir una àmplia oferta d’accions formatives per millorar i ampliar les capacitats i habilitats dels futurs empresaris i empresàries.

Creacció és també un servei de suport a la creació d’empreses, i forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn*.


Programa d’acompanyament al teu projecte emprenedor

Si tens una idea de negoci, t’oferim un programa d’acompanyament per analitzar-la, comprovar-ne les possibilitats d’èxit i posar-la en funcionament.

Aquest acompanyament consta dels següents recursos:

  • Analisi del model de negoci
  • Analisi econòmic-financer
  • Informació sobre finançament, ajuts i subvencions,
    formes jurídiques
  • Acció comercial
  • Estudi de mercat
  • Formació
  • Espais de treball
  • Sessions informatives.

Segons la fase en que es trobi el teu projecte comptem també amb la possibilitat d’accedir a assessoraments especialitzats i a un seguiment per a empreses de menys de 3 anys de vida.

Assessoraments especialitzats:
Àmbit digital
Tràmits i llicències
Creativitat
Habilitats emprenedores
Estratègia comercial

Seguiment per a empreses de menys de 3 anys
Assessorament especialitzat
Selecció de personal (SLO)
Formació
Espais de treball

Activa el teu negoci

Si acabes d’arrencar un projecte, t’oferim diverses opcions per ajudar-te a millorar-lo i trobar suports, eines i espais.

Sessions informatives:

Sessions de creativitat. Dirigida a donar eines perquè la nostra idea de negoci sigui més creativa i, per tant, tingui més possibilitats d’èxit.
Elevator Pitch. Les sessions d’elevator pitch tenen per objectiu que aprenguem a presentar el nostre projecte d’una manera sintètica i efectiva davant de possibles clients o inversors.
Sessions TIC. Les sessions TIC presentaran eines i recursos disponibles per a les empreses per a gestionar el nostre negoci, comunicar-nos amb clients i proveïdors, posicionar productes o serveis i vendre a la xarxa.

Inscriu-te a les sessions informatives.

Accelera el teu projecte

Si ja tens un projecte en marxa i necessites fer-lo créixer, trobar sinergies, finançament, contrastar el model de negoci, etc., aquí tens recursos que t’hi ajudaran.

L’acceleradora d’Start-up Catalonia

Creacció és l’acceleradora de la Catalunya central del programa Start-Up Catalonia, una xarxa d’acceleradores distribuïdes per tota Catalunya amb un equip d’experts (emprenedors d’èxit, assessors especialitzats, mentors) i amb l’objectiu de fer créixer les start-ups seleccionades a través d’un programa d’acceleració.

Què és Start-Up Catalonia?
Per què t’interessa?
Més informació

* Xarxa regulada per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions públiques destinades al finançament del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn. Amb el suport de Catalunya Emprèn, el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Sol·licita més informació:

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

El vostre missatge

captcha

L’Ajuntament de Torelló (Consorci Vall del Ges, Orís i Bisaura),… Llegir-ne més

“30 drets per a un món més humà” és la mostra que es pot veure … Llegir-ne més

L’Observatori Socioeconòmic d’Osona va encetar el dia 11 de desembre un nou cicle de debats … Llegir-ne més